Etusivu   Yritys   Eläinfysioterapia   Henkilökunta   Hinnat   Ajanvaraus   Sijainti  Nina Karimeri / Fysioterapeutti (AMK), eläinfysioterapiaan erikoistunut

Olen 38-vuotias, ammatiltani eläinfysioterapeutti. Työni koirien parissa alkoi vuonna 2010, jolloin valmistuin eläinhierojaksi. Heti koirahierojaopintojen jälkeen jatkoin opiskelua fysioterapian parissa. Valmistuin fysioterapeutiksi 2015 ja erikoistuin sen jälkeen eläinfysioterapiaan ja nykyään hoidan pääasiallisesti koiria. Keho on kokonaisuus, jonka hoitamisessa ei voida keskittyä vain oireen sammuttamiseen. On kyettävä näkemään kokonaiskuva ja pyrittävä löytämään ongelmien aiheuttaja.

Kiinnitän erityisesti huomiota koiran tasapainoiseen kehoon ja liikkumiseen. Ongelmien ratkaiseminen ajoissa ehkäisee usein suurempien vaivojen ja kiputilojen syntyä. Manuaalisen terapian avulla pyrin rentouttamaan ja tasapainottamaan eläintä niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Terapeuttiset harjoitteet, eli pienet yksilöllisesti suunnitellut jumppaliikkeet, ovat tärkeä osa fysioterapiaa. Niiden avulla parannetaan kehon fyysistä tasapainoa ja pyritään näin estämään kiputilojen palaaminen. Vapaa-aikani kuluu pitkälti eläinten parissa ja kotona jaloissa pyörii pikkuinen italianvinttikoira.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki koirat ikään katsomatta. Hoidan lempeästi ja eläimen ehdoilla myös arat yksilöt.